VOŽNJA ELEKTRIČNIM BICIKLIMA OPG-A MAGAVE KRUŽNOM RUTOM PO ŽUMBERKU:

CIJENA/osobi: 25,00 € (u cijenu je uključen najam MTB električnog bicikla)

DULJINA STAZE: 21,7 km
TEŽINA STAZE: 3/10

OKUPLJANJE I POLAZAK: Kordići Žumberački 12, Žumberak
OKVIRNO TRAJANJE IZLETA: oko 4 h
MAX. BROJ OSOBA/IZLET: 10 (+ 3 djece do 22 kg)

HRANA I PIĆE: vlastita hrana i izvorska voda na više lokacija na trasi;  mogućnost toplog obroka u restoranu u Sošicama vikendom

Spuštamo se prema naselju Balići, a neposredno prije naselja možemo koristiti izvor pitke vode Točak. Slijedi vožnja do Kašta bukovom šumom, a nakon izlaza u selo moguće je kupiti med i pčelinje proizvode na lokalnom OPG-u. Put potom vodi prema Jezernicama u kojima obitavaju konji, magarci i ostale domaće životinje. Iz Jezernica makadamom ponovno se spuštamo prema Sošicama. Sošice nude nekoliko znamenitosti za razgled, ali i mjesto za odmor od vožnje. Završni uspon čeka nas na kraju putovanja.

Za pomoć pri obilasku preporučamo najam GPS uređaja po cijeni 10,00 €/dan sa svim našim rutama i zanimljivim točkama.

Prije polaska, svaka je osoba dužna potpisati UGOVOR o najmu bicikla.

Električne bicikle potrebno je REZERVIRATI unaprijed putem obrasca na ovoj stranici ili nas kontaktirati preko poruke na facebook ili  WhatsApp, a plaćanje je moguće unaprijed preko žiro računa: HR0423400093111693324 (PBZ) ili po dolasku u Kordiće Žumberačke gotovinom.

Uz najam bicikla dobivate: kacigu, prednju košaru, nosač bočice, lokot za zaključavanje te reflektirajući prsluk. Za djecu do 22kg GRATIS dj. sjedalice.

PREGLED TRASE IZLETA:


0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)